Kalendář
  • 19.1.2018ShmooCon
  • 23.1.2018Bluehat IL
  • 24.1.2018SecOps Europe
  • 24.1.2018CYBER SECURITY AND PRIVACY III
AEC v1.0.4

Kyber bezpecnost
@Kyberbezpecnost.cz

Facebook bude uživatele varovat, pokud někdo nahraje jeho fotografii

28. 12. 2017

Share Button

Facebook dlouhodobě uživatele upozorňuje, pokud je někdo jiný označí na fotografii. Nově ale bude upozorňovat uživatele na jejich fotografie, i pokud je nikdo neoznačí. Jedná se o další iniciativu Facebooku, která má zabránit online šikaně a revenge-porn. Služba vyžaduje, aby měl uživatel zapnuté tagování fotografií a kvůli ochraně osobních údajů nebude fungovat v EU a Kanandě.

Share Button

Komentáře